Mot til å skrive

Mot til å skrive - Berit Hoff | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Hoff
DIMENSJON
12,23 MB
FILNAVN
Mot til å skrive.pdf
ISBN
1422607994141

BESKRIVELSE

Har du lyst til å skrive skjønnlitterært? Da er denne boken noe for deg. I hundre små kapitler blir nettopp du utfordret til å skrive. Du får personlige refleksjoner rundt det å skape, du får råd om hvordan du kommer i gang og om hvordan du bryter med skrivevegring. Du lærer også noe om selve håndverket. Hvordan bygger du opp en spennende tekst? Hvordan skape personer vi elsker og hvordan skape personer vi elsker å hate? Hvordan skildre erotikk som en thriller? Hva kjennetegner god stil? Og hva med å beskrive den livsviktige motivasjonen og de vanskelige følelsene? Skriver du tåketekster? Bør du planlegge? Vil du lære teknikker som hjelper deg til å skape spennende dialoger? Hva gjør du hvis du blir refusert? Visste du at forlagene refuserte nobelprisvinnere som Hemingway, Steinbeck og Faulkner? Les om å skriving som en utholdenhetssport. Les om skrivning som din mest trofaste elsker. Denne boken kommer til å inspirere deg.

Underveis stiller jeg også spørsmål slik at teksten blir komplett. Når elever skal lære å skrive, bør de tidlig få vite hvordan en god tekst blir til. De bør for eksempel lære at gode tekster nesten alltid er et resultat av mange omarbeidelser.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788230003893 Bedrifter som faller inn under definisjonen "foretak i vanskeligheter" kan ikke regne med å få støtte fra PES2020 for å skrive Eurostars-søknader. For å sjekke om din bedrift vil kvalifisere til å være koordinator for et H2020-prosjekt, anbefaler vi å ta testen "Financial Viability Check".

RELATERTE BØKER