Kunsten å spikke

Kunsten å spikke - Niklas Karlsson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niklas Karlsson
DIMENSJON
8,36 MB
FILNAVN
Kunsten å spikke.pdf
ISBN
8899294451120

BESKRIVELSE

Spikking er hobbyen for alle som liker å lage egne kjøkkenredskaper, kopper, knagger og hyller av tre. Denne praktiske boken er den perfekte motgiften mot stress og en metode for å lage gjenstander med hendene fra bunnen av. Boken er dels en refleksjon over den gamle skandinaviske treskjærerkunsten og dels en praktisk veileder. Her får du forklart hvilke ulike tresorter som kan brukes, og du får en oversikt over de enkle verktøyene du trenger for å komme i gang. Instruktive fotografier og illustrasjoner viser spikkeprosjektene trinn for trinn - både de enkle og de mer utfordrende. Både nybegynnere og mer erfarne treskjærere kan i boka følge prosessen fra råmateriale til håndlagde gjenstander. Underveis finner man også sannsynligvis roen.

Du kan kysse, kline, blåse og suge. Tunga kan gjøres bred, flat, spiss, hard eller myk. Eivind Falk er Norges eneste spikke-kjendis! Nå kommer han med boken som blir spikkernes «bibel» - Den store spikkeboka.

Denne praktiske boken er den perfekte motgiften mot stress og en metode for å lage gjenstander med hendene fra bunnen av. Boken er dels en refleksjon over den gamle skandinaviske treskjærerkunsten og dels en praktisk veileder. Kjøp Kunsten å spikke fra Tanum Spikking er hobbyen for alle som liker å lage egne kjøkkenredskaper, kopper, knagger og hyller av tre.

RELATERTE BØKER