Kunsten å spikke

Kunsten å spikke - Niklas Karlsson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niklas Karlsson
DIMENSJON
11,8 MB
FILNAVN
Kunsten å spikke.pdf
ISBN
5259669318261

BESKRIVELSE

Spikking er hobbyen for alle som liker å lage egne kjøkkenredskaper, kopper, knagger og hyller av tre. Denne praktiske boken er den perfekte motgiften mot stress og en metode for å lage gjenstander med hendene fra bunnen av. Boken er dels en refleksjon over den gamle skandinaviske treskjærerkunsten og dels en praktisk veileder. Her får du forklart hvilke ulike tresorter som kan brukes, og du får en oversikt over de enkle verktøyene du trenger for å komme i gang. Instruktive fotografier og illustrasjoner viser spikkeprosjektene trinn for trinn - både de enkle og de mer utfordrende. Både nybegynnere og mer erfarne treskjærere kan i boka følge prosessen fra råmateriale til håndlagde gjenstander. Underveis finner man også sannsynligvis roen.

Her får du forklart hvilke ulike tresorter som kan brukes, og ... Bruk et langt skaft, gjerne av bjørk, som du kan spikke fin. Det er hvertfall godt å ha et skaft som er godt å holde i, så hvis dere ikke har tid eller gidder å spikke hele skaftet, kan dere hvertfall spikke øverst der man holder.

Eva Dønnestad Spaltist og fagformidler, RVTS Sør 14.12.2014, kl. 12:36.

RELATERTE BØKER