Hest på utegang

Hest på utegang - Cecilie M. Mejdell | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie M. Mejdell
DIMENSJON
6,91 MB
FILNAVN
Hest på utegang.pdf
ISBN
5900114499201

BESKRIVELSE

Heftet tar for seg regelverk og praktiske forhold rundt hest på utegang, bl.a. klima, valg av uteområde, fôr og stell.

Hawk Christensen er en profesjonell hestetrener som utdanner mennesker og rehabiliterer hester. Har begge på utegang, å skippe å dra i stallen er helt uaktuelt - én ting er at hesten har mat og vann, men den kan like gjerne ha skader som ingen ser. Så å visitere dem daglig er et must Det er ganske enkelt da, nå har vi riktignok bare to hester her på ganske store uteområder det rulleres på, så slipper at det blir så opptråkket som det fort kan bli ellers. Hester på utegang skal ha tørt og trekkfritt leskjul.

Ønsker hest i maks mankehøyde 155. Din hest vil bli grunntrent seks dager per uke, i tillegg til variert trening med bakkeintervaller, groptrening og myk flisbane-trening. Hesten din vil stå sammen med jevnaldrende på utegang der den har tilgang til mye boltreplass samt husly med halm som liggeunderlag.

RELATERTE BØKER