Grunnleggende elektroteknikk

Grunnleggende elektroteknikk - Per Thorvaldsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Thorvaldsen
DIMENSJON
10,92 MB
FILNAVN
Grunnleggende elektroteknikk.pdf
ISBN
7155643191663

BESKRIVELSE

Grunnleggende elektroteknikk er en kort og underholdende innføring i elektroteknikk, med gode og utfyllende forklaringer i faget. Boken kan leses fra perm til perm, men man kan også lese de enkelte kapitlene etter behov og bruke boken som et oppslagsverk. Målet er å gi en forståelse av faget ved hjelp av gode forklaringer, og brorparten av teoriene presenteres gjennom å regne på relevante eksamensoppgaver. Boken favner vidt og blander sammen fysikk, matematikk og elektroteknikk på en slik måte at man står godt rustet til både eksamen og yrkesliv. Ønsker man for eksempel å lære mer om bruk av Laplace i elektroteknikk, kan man lese kapittelet «Naturens bok er skrevet i matematikkens språk». Dersom Ohms lov er en utfordring, er det bare å kaste seg over kapittelet «Bevaremegvel!». Boken er først og fremst skrevet for studenter i elektroteknikk, men egner seg også godt for andre som ønsker en rask og grundig innføring i faget, eller trenger å oppfriske gammel kunnskap. Per Thorvaldsen er utdannet cand.scient. i fysikk ved Universitetet i Oslo, og har lang erfaring fra telekommunikasjonsbransjen. Han er en meget erfaren, pedagogisk og entusiastisk foreleser i en rekke elektrotekniske emner.

a) Beregn spenningen over den. b) Beregn omsatt effekt i resistoren.

Målet er å gi en forståelse av faget ved hjelp av gode forklaringer, og brorparten av teoriene presenteres gjennom å regne på ... Kjøp 'Grunnleggende elektroteknikk, kort og godt fortalt' av Per Thorvaldsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788245020397 Elektroteknikk - grunnleggende teori og praktiske øvinger Elektroteknikken er grunnlaget for å forstå hvordan elektrisiteten virker og hvordan den kommer til anvendelse.

RELATERTE BØKER