Froskehopp

Froskehopp - Bill Jacob, Catherine Twomey Fosnot | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bill Jacob, Catherine Twomey Fosnot
DIMENSJON
8,72 MB
FILNAVN
Froskehopp.pdf
ISBN
2665876718550

BESKRIVELSE

Froskehopp - Algebra gir elevene en alternativ inngang til algebra og algebraiske uttrykk og symboler. Utgangspunktet er en kontekst om froskehopp, der hoppene modelleres som variabler på doble, tomme tallinjer. Den sentrale ideen er ekvivalens, der elevene gjennom prøblemløsingsoppgaver oppdager at uttrykk som ser forskjellige ut kan være like i verdi. Elevene vil også finne ut at ekvivalente uttrykk kan byttes mot hverandre, og at like mengder kan tas bort på begge sidene i en ligning. Dette er grunnleggende for å forstå ligninger og løsningsmetoder for ligninger. En viktig ide de utvikler i dette arbeidet er at algebraiske uttrykk kan betraktes som objekter, og ikke regneprosedyrer. Arbeidet med konteksten gir også en en inngang til meningsfull innføring av symboler for variable og ukjente størrelser.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Rektor Jan Kristian Johansen ved Teie skole skryter av alle sine ansatte som har snekret sammen kreative planer for hjemmelæring som både er varierte, sysselsetter og inneholder tradisjonell skolelæring. Resursside for elever fra grunnskule til videregående skole (og lærarskole), for deres lærerere og for interesserte foreldre.

2. Forklaring av hvordan man utfører froskehopp til en Tabata økt, av klinisk ernæringsfysiolog Anne Marie Skjølsvik 4 Sinus 2P > Matematiske modeller Oppgavedel 5.10 Tall og figurer KATEGORI 1 Oppgave 5.1100 Jenny har laget disse tre figurene. a) Hv or mange fyrstikker er det på hver av de tre figurene? b) Hvor mange nye fyrstikker trenger Jenny for hver ny figur hun lager når hun er ferdig med den Nettoppgavene har oppgaver på tre nivåer knyttet til hvert kapittel i bøkene.

RELATERTE BØKER