Fredag hele uka

Fredag hele uka - Lise Finckenhagen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lise Finckenhagen
DIMENSJON
9,8 MB
FILNAVN
Fredag hele uka.pdf
ISBN
5739685354746

BESKRIVELSE

Fredag hele uka er en sjenerøs og fristende bok som inneholder flere enn 240 av Lises Finckenhagens aller beste oppskrifter. Fristende matretter til alle årstider og anledninger. Du kommer til å bli veldig sulten av å bla i denne boken, og svært glad og mett av å bruke den.Fredag er ukas beste dag! Skuldrene senkes og vi har tid til å kose oss, lage god mat og være sammen med mennesker vi er glade i. Med Lise Finckenhagens nye kokebok blir hver dag til en fredag. Uansett om det er mandag eller lørdag, filmkveld eller hagefest, regnvær eller sol, påske eller jul.Boken har vunnet den norske finalen for Best Cookbook Design 2011.Boken ble utgitt på nytt i 2014 med ny innbinding og ny forside, men med samme innhold.

Fristende matretter til alle årstider og anledninger. Du kommer til å bli veldig sulten av å bla i denne boken, og svært glad og mett av å bruke den. Fredag hele uka er en sjenerøs og fristende bok som inneholder flere enn 240 av Lises Finckenhagens aller beste oppskrifter.

november. 12 trekninger i uka. Når du leverer din kupong i Nabolaget er den gyldig i en uke.

RELATERTE BØKER