Tromsø; tur- & toppturskart i tyvek

Tromsø; tur- & toppturskart i tyvek Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,99 MB
FILNAVN
Tromsø; tur- & toppturskart i tyvek.pdf
ISBN
3745221370821

BESKRIVELSE

Tromsø er Norges arktiske storby, omgitt av hav og fjell, på alle kanter. Mulighetene for toppturer på ski og annet friluftsliv er i særklasse, både på fastlandet og øyene. Kartet Tromsø 1:50.000 kommer med inntegnede ruter fra den bestselgende guideboka Toppturer i Troms/Ski Touring in Troms av Espen Nordahl. Kartet dekker Tromsø fastland, Malangen og Kvaløya, med klassikere som Tromsdalstinden (1238 moh.), Skittentinden (1042 moh) og Buren (802 moh). Kartet er beregnet for bruk året rundt og har også ruter for fotturer og sykling. Det er en del av den moderne kartserien til Calazo, som lager sine norske kart i samarbeid med Fri Flyt. Det er laget i materialet Tyvek, som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

Denne boken er skrevet av forfatteren Erik Larson Erik Larson 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside fondueoost.nl. Her finner du alle våre bøker innen emnet kart og atlas.

Snøforholdene er gode mange steder i landet, og det er bare å finne frem ski, truger, skøyter, akebrett eller hva som måtte friste. Vi har bøkene som kan inspirere og veilede deg når du trenger det, enten du trenger tips til hvor turen skal gå eller hva man bør tenke på når det gjelder snøforhold og ... Kjøp Auksjon tromsø på Kelkoo.

RELATERTE BØKER