Tromsø; tur- & toppturskart i tyvek

Tromsø; tur- & toppturskart i tyvek En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,99 MB
FILNAVN
Tromsø; tur- & toppturskart i tyvek.pdf
ISBN
2855143961516

BESKRIVELSE

Tromsø er Norges arktiske storby, omgitt av hav og fjell, på alle kanter. Mulighetene for toppturer på ski og annet friluftsliv er i særklasse, både på fastlandet og øyene. Kartet Tromsø 1:50.000 kommer med inntegnede ruter fra den bestselgende guideboka Toppturer i Troms/Ski Touring in Troms av Espen Nordahl. Kartet dekker Tromsø fastland, Malangen og Kvaløya, med klassikere som Tromsdalstinden (1238 moh.), Skittentinden (1042 moh) og Buren (802 moh). Kartet er beregnet for bruk året rundt og har også ruter for fotturer og sykling. Det er en del av den moderne kartserien til Calazo, som lager sine norske kart i samarbeid med Fri Flyt. Det er laget i materialet Tyvek, som tåler vann, er beskyttet mot rifter og har lav vekt.

Sendes innen 4-6 virkedager. Kjøp boken Tromsø; tur- & toppturskart i tyvek (ISBN 9789188779229) hos Adlibris.com.

Denne boken er skrevet av forfatteren Erik Larson Erik Larson 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside fondueoost.nl. Her finner du alle våre bøker innen emnet kart og atlas.

RELATERTE BØKER