Sprangridning

Sprangridning - Sylve Söderstrand, Lars Bilock, Lotta Björe, Erik Berggren, Linda Kjellberg, Mari Zetterqvist | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sylve Söderstrand, Lars Bilock, Lotta Björe, Erik Berggren, Linda Kjellberg, Mari Zetterqvist
DIMENSJON
4,82 MB
FILNAVN
Sprangridning.pdf
ISBN
1218494277829

BESKRIVELSE

Boka tar for seg alle sider ved sprangridning, fra motivasjon og forutsetninger hos hest og rytter til praktiske øvelser og treningstips. Boka beskriver undervisningsmetoden som brukes ved rideskolen Strömsholm i Sverige, og gir tips om treningsopplegg, konkurranseplanlegging og grunnleggende og avanserte øvelser. Har register.

Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Ny forskning kaster lys på treningsmetoder i sprangridning [+] Få studier er gjort på treningsmetoder i sprangridning. Les resultatene av dette nye spennende studiet, som gir ny innsikt på en rekke viktige områder innenfor trening av spranghester. Geir Gulliksen ble søndag den første norske rytteren i historien som vant en verdenscupkonkurranse i sprangridning.

Min idrett: Sprangridning; Tillatt for alle; 29 min; Victoria Gulliksen (20) rir for å beholde det kjæreste hun har, hesten Urval. Den tilhører en britisk investor som ønsker å selge hesten.

RELATERTE BØKER