Saman er ein mindre aleine

Saman er ein mindre aleine - Anna Gavalda | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Gavalda
DIMENSJON
6,59 MB
FILNAVN
Saman er ein mindre aleine.pdf
ISBN
7698605483031

BESKRIVELSE

Saman er ein mindre aleine er ei stor og medrivande forteljing om fire menneske, Camille, Philibert, Franck og Paulette, som av ulike grunnar kjem til å møtast. Det er ein kjærleiksroman, ein roman om livet, om relasjonar og kokkekunst. Handlinga utspelar seg i området rundt Eiffeltårnet i Paris.Filmatisert."Det skjedde noe merkelig med meg da jeg leste denne forunderlige romanen. Jeg ble overveldet, imponert og lykkelig. Dette er en bok som er umulig å legge fra seg – og umulig å glemme! Fortsatt lever disse menneskene i meg, jeg tenker på dem ofte. Dette er en av de beste bøkene jeg har lest, og det sier ikke så lite!" Liv Gade, FamilienAnna Gavalda (f. 1970) er fødd og oppvaksen i utkanten av Paris, og bur der også i dag. Ho kom inn i den franske litterære landskapen som ein frisk pust då ho debuterte i 1999. Saman er ein mindre aleine har vore på bestseljarlistene i Frankrike i over eitt år, og det har blitt seld over 1.500.000 eksemplar. Romanen er omsett til 36 språk, og det er Tove Bakke som står for denne norske omsettinga.

18:00 Tilgjengelig til: Alltid tilgjengelig Lengde: 8 min 34 sek. Aleine saman — Korona og kulturen Sjå alle bidrag Ruth Lillegraven - DETTE ER ANDRE DAGAR DETTE ER ANDRE DAGAR det er færre fly, båtar og bilar færre overfylte tog i india, mindre røyk frå fabrikkpipene i kina himmelen stilnar himmelen klarnar fiskeørna kjem tilbake dagpåfuglauga faldar ut vengene for første gong […] Saman er ein mindre åleine handlar om fire menneske som på forunderleg vis finn saman og tek vare på kvarandre. Når vi møter dei, lever dei alle aleine og marginalt i det franske samfunnet og i Paris.

... men unge arbeidstakere organiserer seg i mindre grad enn eldre.

RELATERTE BØKER