Med liv og sjel

Med liv og sjel - Knut Alfsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Alfsen
DIMENSJON
10,45 MB
FILNAVN
Med liv og sjel.pdf
ISBN
3543895461343

BESKRIVELSE

Hva er figurteater? Hva skiller figurteater fra dukketeater og andre former for teater? Boka svarer på dette og handler også om hvordan figurteater kan produseres, distribueres og fremføres. Den tar opp teknikk, politikk og etikk i tilknytning til figurteater. Hvem bruker figurteater? Profesjonelle figurteaterkunstnere opptrer i egne forestillinger eller i annen scenekunst. Dukkemakerne gir liv til figurer på film og TV. Pedagoger bruker dukker for å kommunisere med elevene, og barn gir liv til dukkene sine når de leker. Leseren kan lære om alle aspekter ved figurteater. Forfatteren kombinerer teori med praktiske oppgaver, og boka er rikt illustrert. Alfsen er utdannet dukkespiller og driver figurteatergruppen "Levende Dukker" sammen med Agnes Schou.

Tess 5:23 1. Menneskelig og åndelig kunnskap a) Den menneskelige fornuft og den viten SJEL- Vår vilje.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788281042001 Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til med liv og sjel. Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma.

RELATERTE BØKER