Å reise og skrive

Å reise og skrive - Arne Melberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Melberg
DIMENSJON
5,41 MB
FILNAVN
Å reise og skrive.pdf
ISBN
9121843514480

BESKRIVELSE

Boken er en essayistisk vandring gjennom et stort utvalg moderne reiselitteratur, fra Joseph Conrad til Dag Solstad. De litterære strategiene vies spesiell oppmerksomhet. Hva slags politisk oppdrag er forfatteren ute i? Hvordan navigerer man mellom liv og litteratur, sannhet og fiksjon? Og hvordan bidrar man til en forståelse av verden og av oss selv i den? Har register.

Unngå å berøre flater når det ikke er nødvendig. Har du årsregnskapsplikt og/eller plikt til å levere næringsoppgave til fastsettingsmyndighetene eller merverdiavgiftsoppgave til ... Skriv ut Koronavirus ...

Arne Melberg; Trond Haugen (Oversetter) Boken er en essayistisk vandring gjennom et stort utvalg moderne reiselitteratur, fra Joseph Conrad til Dag Solstad. De litterære strategiene vies spesiell oppmerksomhet.

RELATERTE BØKER