Sorg

Sorg Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,32 MB
FILNAVN
Sorg.pdf
ISBN
4256711211739

BESKRIVELSE

Marte Spurkland (red): SorgTekstene i diktantologien Sorg er ment til bruk i gravferd og andre sammenhenger der vi sørger over noen som har forlatt oss. Når vi opplever store begivenheter i livene våre, trenger mange av oss hjelp til å finne de ordene som uttrykker våre følelser best. Denne boka gir den hjelpen.I Sorg finnes ulike perspektiver på døden, som gjør at boka kan brukes både der noen brått mistet livet og der avskjeden tok lengre tid og kanskje var forventet. Erik Bye, Kolbein Falkeid, Tarjei Vesaas, André Bjerke, Tove Ditlevsen og Åse Marie Nesse er blant bidragsyterne.

Hjem · Kontakt oss · Til toppen. Setesdalsveien 80 4617 Kristiansand.

Så mange lune småplagg av bløteste ull lå ferdige og ventet, kommodeskuffen full, og åpner jeg den stiger det liksom et sus, - Forlenget sorg oppstår også hos barn og unge, men det er neppe den vanligste formen for komplisert sorg hos denne gruppen. Her ser vi oftere en sterkere unnvikende sorgreaksjon - altså at barn og unge unnviker å tenke på eller snakke om det de har opplevd eller følelser knyttet til tapet. Litteratur om sorg, tap og bearbeidelse for ungdom.

RELATERTE BØKER