Piken på toget

Piken på toget - Paula Hawkins | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paula Hawkins
DIMENSJON
11,15 MB
FILNAVN
Piken på toget.pdf
ISBN
6006182393456

BESKRIVELSE

Filmpocket av den internasjonale megabestselgeren! Rachel tar det samme toget hver dag. Fra toget ser hun det samme paret spise frokost på verandaen sin. Hun kaller dem Jason og Jess, og de virker så glade. En dag ser hun en annen person i hagen. Kort tid etter er Jess på nyhetene. Hun har forsvunnet. Rachel trekkes mot etterforskningen og prøver å bidra. I stedet blir hun selv mistenkt. Kastet ut i en verden full av svik, hemmeligheter og bedrageri, må hun konfrontere fortiden sin. Tre kvinner, tre menn, knyttet sammen gjennom ekteskap eller utroskap. Hver av dem kan klandres for noe. Men bare en av dem er en morder i denne psykologiske thrilleren om sårbarhet og besettelse. Piken på toget er en illevarslende og sammenfiltret historie om jakten etter sannheten.

Hun kaller dem Jason og Jess, og de virker så glade. En dag ser hun en annen person i hagen.

En dag ser hun en annen person i hagen. Piken på toget er en illevarslende og sammenfiltret historie om jakten etter sannheten. LES MINDRE Alternative utgaver.

RELATERTE BØKER