Personalledelse og arbeidsrett; personalledelse i norske virksomheter

Personalledelse og arbeidsrett; personalledelse i norske virksomheter - Elin Ørjasæter, Trond Stang, Birgitte Stenberg Kravik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Ørjasæter, Trond Stang, Birgitte Stenberg Kravik
DIMENSJON
7,47 MB
FILNAVN
Personalledelse og arbeidsrett; personalledelse i norske virksomheter.pdf
ISBN
8911263745520

BESKRIVELSE

Hvorfor blir noen sjefer? Ofte bare fordi de er flinke i jobben sin. Mange får personalansvar uten å ha spesielle kunnskaper eller ambisjoner om å lede andre. Hvordan skal de da kunne løse lederens små og store utfordringer i hverdagen? Personalledelse og arbeidsrett henvender seg til ledere og forklarer arbeidslivets regler på en enkel måte. Blant temaer som tas opp, er rekruttering, arbeidstid, sykefravær, omorganisering, overvåkning, virksomhetsoverdragelse, innleie av arbeidskraft, arbeidsmiljøspørsmål, sosiale medier og varsling. Boken kommenterer virkelige hendelser i norsk yrkesliv, skisserer de arbeidsrettslige sidene og gir praktiske råd om hvordan en leder best bør opptre. Boken er skrevet for ledere og mellomledere i private og offentlige virksomheter samt studenter innen økonomi- og organisasjonsfag. ELIN ØRJASÆTER er førstelektor i HR på Høyskolen Kristiania og kommentator på egen blogg http://orjas.no. Hun er tidligere hodejeger, personaldirektør og forhandler i fagforening og har utgitt flere bøker. BIRGITTE STENBERG KRAVIK har i mange år jobbet med arbeidsrettslige problemstillinger, primært som rådgiver for arbeidsgiversiden, først som advokat i Advokatfirmaet Schjødt AS, og nå som ansatt i NHO Service, en landsforening i NHO. TROND STANG er advokat og partner i Advokatfirmaet Schjødt AS, der han har ledet arbeidslivsavdelingen i en årrekke. Han har omfattende erfaring med forhandlinger og tvister for domstolene.

Flere utgaver ... 8 Eksamensforberedelser, personalledelse Arbeidsrett 1 ... En/flere virksomheter; ARBEIDSTAKER.

... EU`s rådsdirektiv - arbeidsgivers plikt til å informere arbeidstakeren om vilkårene i arbeidsavtalen (fulgt opp i norsk lov §§ 14-5 og 14-6) Krav om skriftlig arbeidsavtale, aml § 14- Studer HR og ledelse på Høyskolen Kristiania og få erfaringen, kunnskapen og tryggheten du trenger for å gjøre en forskjell, uansett bransje.

RELATERTE BØKER