Nei og atter nei

Nei og atter nei - Nina Lykke | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Lykke
DIMENSJON
4,28 MB
FILNAVN
Nei og atter nei.pdf
ISBN
8921045222264

BESKRIVELSE

Ingrid og Jan har vært gift i et kvart århundre og bor med to sønner i en villa på Nordstrand. Guttene er store nok til å regnes som voksne, men oppfører seg som hotellgjester. For Ingrid har både familielivet og læreryrket mistet glansen. Jan, derimot, får opprykk til avdelingsdirektør i departementet og blir overmannet av en ny og energisk giv. Og av den langt yngre rådgiveren Hanne, som er i ferd med å bli akterutseilt på familiefronten. Det er på tide å ta grep. «Nei og atter nei» er en skarp, morsom og ubehagelig roman om kjernefamiliens kår i et samfunn hvor øyeblikkets lyst er den edleste ledestjerne og ingenting er så drøyt at det ikke kan forsvares med individets trang til frihet.

Resultatene fra tredje «supermandag» endte med et nytt solid nei-flertall. Da folket sa nei og atter nei. Aftenbladet ivret for norsk medlemskap i De Europeiske Fellesskap.

I tankene er ingen relasjoner hellige, ikke engang sønnene unngår å bli latterliggjort, for ikke å snakke om alle mulige regler for jobb og samvære, meningsløe i Ingrids øyne. Nina Lykke vant Ungdommens kritikerpris 2017 med romanen Nei og atter nei. Juryen som består av 7 klasser på videregående skole skrev i sin jurybegrunnelse blant annet: Boka treffer vår generasjon.

RELATERTE BØKER