Mysteriet på Asthall

Mysteriet på Asthall - Jessica Fellowes | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jessica Fellowes
DIMENSJON
8,6 MB
FILNAVN
Mysteriet på Asthall.pdf
ISBN
4023586232256

BESKRIVELSE

Klassisk krimserie med smak av Agatha Christie, Downton Abbey og mellomkrigstidens glamour. Året er 1919, og Louisa Cannon drømmer om å slippe unna fattigdommen i London, og ikke minst sin brutale og undertrykkende onkel. Redningen blir en jobb som barnepike hos familien Mitford på Asthall Manor i Oxfordshire. Aller mest knyttet blir hun til seksten år gamle Nancy Mitford - en oppvakt ung jente som elsker en god historie. Men da sykepleiersken Florence Nightingale Shore blir myrdet på et tog, finner Nancy og amatørdetektiven Louisa ut at i England etter den store krigen har alle noe å skjule ... Serien MITFORD-MORDENE er basert på virkelige, uløste forbrytelser, og på livene til de glamorøse Mitford-søstrene. Det er planlagt seks bøker i serien, og Mysteriet på Asthall er den første.

Redningen blir en jobb som barnepike hos familien Mitford på Asthall Manor i Oxfordshire. Aller ... Mysteriet på Asthall.

Jessica Fellowes; Halvor Kristiansen (Oversetter) Serie: Mitford-mordene 1. Klassisk krimserie med smak av Agatha Christie, Downton Abbey og mellomkrigstidens glamour.

RELATERTE BØKER