Ingen til bords; Olivia 4

Ingen til bords; Olivia 4 - Lene Lauritsen Kjølner | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Lauritsen Kjølner
DIMENSJON
10,23 MB
FILNAVN
Ingen til bords; Olivia 4.pdf
ISBN
3685201101251

BESKRIVELSE

Olivia er i ferd med å avslutte et herlig opphold i England, da hun blir kontakten av en ny klient. Samtidig mottar hennes politikjæreste Torstein, melding om et drap begått på friluftsteateret utenfor Tønsberg. Olivia bestemmer seg raskt for å holde seg unna saken. Hun ønsker ikke å skape problemer for Torstein, og kaster seg inn i utroskapssaken hun har tatt på seg, med sedvanlig nysgjerrighet og kreative metoder. Det blir etter hvert klart at de to sakene har noen felles berøringspunkter, og Torstein har vanskelig for å tro Olivia når hun dukker opp både her og der i nærheten av hans egen etterforskning. Samboerskapet Olivia har sett for seg i det nye, koselige lille skipperhuset, virker med ett uoppnåelig - men Olivia er ikke en som gir opp uten kamp. Jo fortere hun løser saken sin, jo fortere vil alt komme for en dag, og Torstein og hun kan nok en gang sitte på brygga med et glass vin og nyte sommerkvelden sammen.

Olivia bestemmer seg raskt for å holde seg unna saken. Dette er likevel ingen stor innvending, for actionbeholdningen holder god nok kvalitet til å tilfredsstille de fleste som ønsker seg et fargerikt spetakkel på lerretet. «Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)» underholder godt, og er et gledelig skritt fremover for denne DC-figuren. Livet i klassen er som en berg- og dalbane av kjærlighet, vennskap og samhold.

Olivia Henriksen er i ferd med å avslutte et herlig opphold i England, da hun blir kontakten av en ny klient. Samtidig mottar hennes politikjæreste Torstein, melding om et drap begått på friluftsteateret utenfor Tønsberg. Olivia er i ferd med å avslutte et herlig opphold i England, da hun blir kontakten av en ny klient.

RELATERTE BØKER