Haiklanen

Haiklanen - Fabien Vehlmann | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fabien Vehlmann
DIMENSJON
9,40 MB
FILNAVN
Haiklanen.pdf
ISBN
1225909388137

BESKRIVELSE

Fem barn våkner opp i en by der alle har forsvunnet på mystisk vis i løpet av natten. De må lære å overleve ... alene. I tredje bind av ALENE-serien, forlater de fem hovedpersonene byen Storstad i håp om å finne andre mennesker. Det eneste som møter dem, er ødeland, nedbrent skog og flokker med rasende hunder. Helt til de oppdager fornøyelsesparken Treasure Island, og der inne - en gjeng med andre barn. Først blir de tatt godt imot, men gruppens leder, Saul, føler seg truet av de nye medlemmene. Han autoritære styresett passer slett ikke rebellene Dodji og Lea, og idyllen i parken vil snart forandre seg til et mareritt ... En spennende fortsettelse på Vehlmann og Gazzottis kritikerroste tegneserie.

Se flere bøker fra Fabien Vehlmann. Vår pris 163,-. Fem barn våkner opp i en by der alle har forsvunnet på mystisk vis i løpet av natten.

Se flere bøker fra Fabien Vehlmann. Haiklanen. Fabien Vehlmann; Bruno Gazzotti (Illustratør) ; Britt Schjøth-Iversen (Oversetter) Serie: Alene 3.

RELATERTE BØKER