Skjelett og hjerte

Skjelett og hjerte - Torunn Borge, Henning Hagerup | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torunn Borge, Henning Hagerup
DIMENSJON
8,11 MB
FILNAVN
Skjelett og hjerte.pdf
ISBN
6934088198913

BESKRIVELSE

Tor Ulven (1953 - 1995) fremstår som en av de mest betydelige stemmene i norsk litteratur på 1990-tallet. Denne monografien er den første større studien av forfatterskapet. Forfatterne peker på grunntendenser i forfatterskapet, og de diskuterer også Ulvens personlige holdning til den litteraturen han befattet seg med. Henning Hagerup og Torunn Borge har tidligere beskjeftiget seg med Ulvens forfatterskap gjennom essays og foredrag, og Hagerup har dessuten vært medredaktør for utgivelsen av Ulvens etterlatte tekster.

Hjerte muskler er bare funnet i hjertet, og de er involvert i å pumpe blod gjennom hele kroppen. Skjelettmuskler kan bli funnet festet til kroppens skjelett, som involverer kroppens bevegelse, samt bevegelsen av dyret. Kommuner, legekontor, sykehus og andre institusjoner kan sende bestilling på epost til [email protected] for å få tilsendt varene med faktura.

Kjøp boken Skjelett og hjerte av Torunn Borge, Henning Hagerup (ISBN 9788210044076) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER