Skjelett og hjerte

Skjelett og hjerte - Torunn Borge, Henning Hagerup | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torunn Borge, Henning Hagerup
DIMENSJON
6,33 MB
FILNAVN
Skjelett og hjerte.pdf
ISBN
7003699666916

BESKRIVELSE

Tor Ulven (1953 - 1995) fremstår som en av de mest betydelige stemmene i norsk litteratur på 1990-tallet. Denne monografien er den første større studien av forfatterskapet. Forfatterne peker på grunntendenser i forfatterskapet, og de diskuterer også Ulvens personlige holdning til den litteraturen han befattet seg med. Henning Hagerup og Torunn Borge har tidligere beskjeftiget seg med Ulvens forfatterskap gjennom essays og foredrag, og Hagerup har dessuten vært medredaktør for utgivelsen av Ulvens etterlatte tekster.

Les mer Jeg forstår Det forutsetter at muskler, skjelett og nervesystem virker sammen og at de får tilført næring og oksygen. Hopp til innhold.

... Beskytter vitale organer som hjertet, lunger og hjernen; Forsøk på dyr og mennesker har vist at kalsium binder seg til fett- og gallesyrer i tarmen, noe som fører til at mindre fett tas opp og at kolesterolnivåene reduseres.

RELATERTE BØKER