Rockypedia

Rockypedia - Martin Kellerman | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Kellerman
DIMENSJON
8,67 MB
FILNAVN
Rockypedia.pdf
ISBN
7803615949241

BESKRIVELSE

Det er midt på 2000-tallet og Rocky har lagt årene som hjemløs bak seg for godt. Pengene renner inn og serien hans har nådd USA. Snart skal han til New York for å åpne sin egen utstilling. Men på den andre siden av jorda er århundrets tsunami på vei inn over strendene der kjæresten hans er på ferie, og i kjølvannet følger en mer personlig katastrofe. Rockypedia bind 3 samler Martin Kellermans selvbiografiske tegneseriestriper fra hans mest dramatiske år. Det er en fortelling om suksess, spionasje, utroskap og et sinne som sender han i fengsel i Bergen. Seriene er krydret med to nye tekster fra Kellerman om det som skjedde den gangen. En skattkiste for alle gamle og nye fans av Nordens ærligste og drøyeste tegneserie. «La oss bare fastslå én ting: Det lages ikke bedre samtidstegneserierenn Rocky.» Morten Abrahamsen, VG.

Rockheim skal samle inn, ta vare på og videreformidle norsk populærmusikk fra 1950-tallet og frem til i dag. Rockheim ligger på Brattørkaia i Trondheim. ROCKY - ROCKYPEDIA 2000-2003 "Med anledning av att de tidigare Rockyvolymerna tas ur tryck ger vi nu ut Rockypedia, som samlar serierna årsvis, med kommentarer av Martin Kellerman om världshändelser, fakta och kuriosa om de riktiga händelserna som serierna är baserade på. Pris: 249 kr.

Köp Rockypedia 1998-1999 av Martin Kellerman på Bokus.com. Rockypedia Playlist Jonás Enelabismo; 1,085 videos; 18,619 views; Updated today; Playlist Play all Share. Loading...

RELATERTE BØKER