Nå ser du meg

Nå ser du meg - S.J. Bolton | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
S.J. Bolton
DIMENSJON
3,83 MB
FILNAVN
Nå ser du meg.pdf
ISBN
9042563402350

BESKRIVELSE

'Hva er det verste som kunne ha skjedd med deg, Karen?' Dette, tenker Karen, med øynene knepet igjen. Dette er det verste som kunne skje med meg.Et brutalt mord i Londons gater, 120 år på dagen siden Jack the Ripper krevde sitt første offer. En forbrytelse med alle kjennetegn på å være en copycats verk. Politibetjent Lacey Flint har aldri jobbet med en mordsak før. Nå må hun overliste en begavet psykopat hvis notoriske rollemodell aldri ble funnet.S.J. Boltons Nå ser du meg er drivende fortalt og totalt fengslende - en moderne gotisk roman som rett og slett er et spenningssjangerens mesterverk.KÅRET TIL ÅRETS BESTE KRIM!l"Fantastisk, fascinerende og grusom (...) Ingen kan være forberedt på den helt eksepsjonelle slutten, tross alle ledetråder som gis." Daily Mirror"Nervepirrende, gripende og mangefasettert - dette er sannsynligvis den beste thrilleren du vil lese i år." Choice Magazine"Bolton byr på ulidelig spenning og mye mer. Romantikere kan sikle over Joesburys turkise øyne, amatørpsykologer kan analysere Laceys ennattseventyr, og Ripperologer kan grubler over teoriene om Jacks virkelige identitet, for en av dem bidrar til den romanens opprulling." Kirkus ReviewsLes utdrag fra boka

Ei veldig god bok. Og likevel meiner eg at What I loved er betre.

Heldigvis hadde bokhandelen bok to og tre på tilbud så de ble med hjem og ble lest med en gang. Nå må hun overliste en begavet psykopat hvis notoriske rollemodell aldri ble funnet. S.J.

RELATERTE BØKER