Lasaruseffekten

Lasaruseffekten - Tom Egeland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Egeland
DIMENSJON
3,38 MB
FILNAVN
Lasaruseffekten.pdf
ISBN
9717907170447

BESKRIVELSE

Arkeolog Bjørn Beltø leter etter en flere tusen år gammel tekst kalt "De dødes bok". Men han er ikke den eneste som jakter på det mystiske manuskriptet fra oldtiden. En hemmelig og farlig munkeorden er villig til å gå langt for å stanse ham. I USA er medisinske forskere i ferd med å avdekke hva som skjer med oss etter døden. Forskningsprosjektet har fått kodenavn Lasaruseffekten, etter Bibelens Lasarus som ble vekket opp fra de døde etter fire dager i graven. Beltø avdekker snart en skremmende sammenheng mellom "De dødes bok" og Lasaruseffekten.

Serie: Bjørn Beltø 7. Les utdrag Anmeldelser Mester i sitt fag.

Denne gang leter Beltø etter en flere tusen år gammel babylonsk tekst kalt De dødes bok. Men han er ikke den eneste som jakter på det mystiske manuskriptet fra oldtiden.

RELATERTE BØKER