Vend aldri tilbake

Vend aldri tilbake - Lee Child | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lee Child
DIMENSJON
4,27 MB
FILNAVN
Vend aldri tilbake.pdf
ISBN
2984434604660

BESKRIVELSE

Etter en dramatisk reise som begynte i iskalde South Dakota, kommer Jack Reacher endelig til Virginia. Han vil treffe major Susan Turner, kvinnen bak stemmen i telefonen i 61 timer. Men det er ikke Turner som sitter bak Reachers gamle skrivebord, det er en major ved navn Morgan. Han sier at Turner sitter i fengsel. Så sikter han Reacher for et mord han skal ha begått for seksten år siden. Til slutt gjeninnkaller han Reacher til tjeneste, med ordene: «Du er tilbake i Hæren, major. Du er min med hud og hår.»

Han vil treffe major Susan Turner. Men det er ikke Turner som sitter bak Reachers gamle skrivebord, det er en major ved navn Morgan. Kjøp Vend aldri tilbake fra Bokklubber Etter en dramatisk reise som begynte i iskalde South Dakota, kommer Jack Reacher endelig til Virginia.

Price Attack - 5 for 250,-Jack Reacher 2 - Vend Aldri Tilbake (DVD) Del 79 50 Veil. pris 99,00.

RELATERTE BØKER