Skrapkaka - det er meg

Skrapkaka - det er meg - Kari Vinje | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Vinje
DIMENSJON
5,9 MB
FILNAVN
Skrapkaka - det er meg.pdf
ISBN
6450499949550

BESKRIVELSE

Kari Vinje er best kjent for sine fortellinger om "Kamilla og tyven". Filmatisering av bøkene ble sett av mer enn halv million nordmenn på kino. Gjennom flere tiår har Vinje skrevet barnebøker, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. Skrapkaka - det er meg er hennes første bok om sin egen barndom i Finnmark, og her forteller hun om hvordan krigen kom til Norge, til den lille bygda Billefjord og til den lille jenta Kari 9. april 1940. Skrapkaka - det er meg skildrer på en varm og levende måte livet i utkant-Norge på 1930-40-tallet gjennom et barns øyne.

Filmatisering av bøkene ble sett av mer enn halv million nordmenn på kino. Gjennom flere tiår har Vinje skrevet barnebøker, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. Kjøp Skrapkaka - det er meg fra Bokklubber Kari Vinje er best kjent for sine fortellinger om 'Kamilla og tyven'.

Jeg har en god del enkeltoppskrifter og planer i lista mi inne på ravelry, men ønsker meg flere bøker i bokhylla som treffer mitt behov. Synes mange av de bøkene jeg har kommet over har flest mønster til baby/barn, ikke noe for meg akkurat nå. Bok & Medias juleavis julen 2012.

RELATERTE BØKER