Selvskrevet

Selvskrevet - Arne Melberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Melberg
DIMENSJON
6,80 MB
FILNAVN
Selvskrevet.pdf
ISBN
2441136398675

BESKRIVELSE

Melberg foretar en litterær reise både tilbake i tid og i sin egen samtid der han undersøker hvilke strategier forfattere fra Montaigne til Claus Beck-Nielsen har brukt for selvfremstilling, enten det er i form av selvbiografier og memoarer eller dagens performance-aktivitet og blogging. Boken er et viktig bidrag til en ny tenkning omkring selvbiografien som sjanger og strategi, og den byr på en rekke lesninger som viser hvor viktig selvfremstilling er for vår forståelse av all litteratur.

Veggen spelt, Bagels og Møllerhjul er lyse, og passer perfekt når du skal kose deg ... Selvskrevet novelle... En tråd i 'Familieliv og samliv' startet av memories, 13 Feb 2007.

Menighetsrådet består av 4, 6, 8 eller 10 medlemmer etter menighetsmøtets beslutning. Valg skjer hvert fjerde år, og stemmerett har alle over 18 år som hører til Den norske kirke og som står i det ... Kjøttdeig er selvskrevet til kjøttkaker og hamburgere.

RELATERTE BØKER