Selvskrevet

Selvskrevet - Arne Melberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Melberg
DIMENSJON
8,35 MB
FILNAVN
Selvskrevet.pdf
ISBN
3851554702787

BESKRIVELSE

Melberg foretar en litterær reise både tilbake i tid og i sin egen samtid der han undersøker hvilke strategier forfattere fra Montaigne til Claus Beck-Nielsen har brukt for selvfremstilling, enten det er i form av selvbiografier og memoarer eller dagens performance-aktivitet og blogging. Boken er et viktig bidrag til en ny tenkning omkring selvbiografien som sjanger og strategi, og den byr på en rekke lesninger som viser hvor viktig selvfremstilling er for vår forståelse av all litteratur.

1920, og stadfestet ved lov om Den norske kirkes ordning av 29. april 1953 og ved kirkeloven av 7.

Tre av albumene solgte til gullplate.De har også gitt ut to DVD-plater. Menighetsråd, (sokneråd) er i Den norske kirke opprettet ved lov av 3. des.

RELATERTE BØKER