Jesusevangeliet

Jesusevangeliet - José Saramago | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
José Saramago
DIMENSJON
12,36 MB
FILNAVN
Jesusevangeliet.pdf
ISBN
8724716246422

BESKRIVELSE

José Saramagos mest ufordrende og merkverdige bok. Med dyptgående kunnskaper om evangeliene omskriver og gjenforteller han historien om Jesu liv. I forgrunnen står snekker Josef, en mann som pines av skyldfølelse fordi han sørget for å redde sin egen familie unna Herodes' trusler, men unnlot å advare andre med nyfødte guttebarn.Vi følger historien om Jesu vandring på jorden, med Maria fra Magdalena ved sin side, i møte med mirakelmenn, fiskere, tollere og ikke minst djevelen selv. En historie som kan både provosere og åpne øyne.Saramago ble innstilt til den europeiske litteraturprisen for denne boken.

I 2016 har jeg lest 11 romaner av Don DeLillo. Det er nok rett å si at han i løpet av året har blitt min yndlingsforfatter.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris José Saramagos mest ufordrende og merkverdige bok. Med dyptgående kunnskaper om evangeliene omskriver og gjenforteller han historien om Jesu liv.

RELATERTE BØKER