Innføring i norrønt språk

Innføring i norrønt språk - Terje Spurkland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Spurkland
DIMENSJON
5,69 MB
FILNAVN
Innføring i norrønt språk.pdf
ISBN
4197723221593

BESKRIVELSE

En synkron innføring i norrønt språk som omfatter lydlære (fonologi), bøyningslære (morfologi) og setningslære (syntax).

Med spørsmål og oppgåver til kvart kapittel, samt eit register over dei.. Norsk språk har utvikla seg av eit felles skandinavisk språk som vi kallar urnordisk, og som vart brukt i det første tusenåret etter Kristus.Det er bevart døme på det i ein del runeinnskrifter frå desse hundreåra. Vi sammenligner norrønt med moderne norsk. Norsk Vg1, Vg2, Vg3 inngår i fag til generell studiekompetanse og allmennfaglig påbygging for privatister.

Denne lisensen gir deg rett til å dele og bruke dette innholdet på visse vilkår. Innføring i norrønt språk Spurkland, Terje. Pocket.

RELATERTE BØKER