Innføring i norrønt språk

Innføring i norrønt språk - Terje Spurkland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Spurkland
DIMENSJON
10,76 MB
FILNAVN
Innføring i norrønt språk.pdf
ISBN
7832860710043

BESKRIVELSE

En synkron innføring i norrønt språk som omfatter lydlære (fonologi), bøyningslære (morfologi) og setningslære (syntax).

1800 til i dag med vekt ... Boka gjev ei innføring i norrønt språk, i hovedsak frå ein synkron synsvinkel. Med spørsmål og oppgåver til kvart kapittel, samt eit register over dei norrøne orda som er omtalte.

(F.v) Alexander K. Lykke, Julian Kirkeby Lysvik og André Dannevig har samarbeidet med manusforfatterne for å gi et autentisk bilde av språket fra ulike tidsaldre i Norge. Emnet gir ei elementær innføring i hovuddraga i den norrøne språkstrukturen, samtidig som ein ser norrønt språk i ein historisk samanheng som utgangspunkt for moderne nordiske språk, og då spesielt norsk.

RELATERTE BØKER