Hennes løgnaktige ytre

Hennes løgnaktige ytre - Selma Lønning Aarø | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Selma Lønning Aarø
DIMENSJON
3,93 MB
FILNAVN
Hennes løgnaktige ytre.pdf
ISBN
8557529359687

BESKRIVELSE

I april 1897 kunne man lese i Verdens Gang at Knut Hamsun anmeldte forfatteren Anna Munch til politiet og forlangte hennes mentale tilstand undersøkt. Bakgrunnen var at det den våren hadde blitt spredd en rekke anonyme brev som svertet ham. Hamsun var overbevist om at brevene kom fra henne. Dette danner utgangspunktet for en helt særegen kunstnerroman: En tragisk, intens og hittil ukjent historie om å være kvinne og kunstner. Den vekker et glemt forfatterskap til live, og kaster nytt lys over norgeshistoriens mest omdiskuterte forfatter.

Bakgrunnen var at det den våren hadde blitt spredd en rekke anonyme brev som svertet ham. I ettertid tok hun flere ganger inn på samme pensjonat som Hamsun, og sendte ham en rekke brev hun aldri fikk svar på. Dette danner utgangspunktet for «Hennes løgnaktige ytre», en kunstnerroman om en tragisk og hittil ukjent historie som kaster nytt lys over en av norgeshistoriens mest omdiskuterte forfattere.

På en god måte. Kjøp Hennes løgnaktige ytre fra Bokklubber I april 1897 kunne man lese i Verdens Gang at Knut Hamsun anmeldte forfatteren Anna Munch til politiet og forlangte hennes mentale tilstand undersøkt. Bakgrunnen var at det den våren hadde blitt spredd en rekke anonyme brev som svertet ham. Hennes løgnaktige ytre en roman om Anna Munch ...

RELATERTE BØKER