Haikeren

Haikeren - Lee Child | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lee Child
DIMENSJON
5,43 MB
FILNAVN
Haikeren.pdf
ISBN
7843955685819

BESKRIVELSE

INTERNASJONAL BESTSELGER "Stor, slagkraftig actionkunst" Literary Review . Bøkene om Jack Reacher - over 20 millioner solgte. "KONGESERIE!" Asbjørn Slettemark og Aslak Nore, OP-5.no. "Forfatteren har total kontroll over sitt kompliserte plott, og har produsert nok en ordentlig pageturner." Sunday Telegraph. Jack Reacher, på drift i en helvetesvarm teksansk sommer. På jakt etter en haik i et vidstrakt, øde landskap. En kvinne stopper opp og tilbyr ham å sitte på. Hun er ung, rik og vakker. Men mannen hennes sitter i fengsel. Når han slipper ut, vil han drepe henne. Familien hennes er fiendtlig innstilt, hun kan ikke stole på purken, og advokatene nekter å hjelpe. Hun har viklet seg inn i et vev av løgner og fordommer, hat og mord. Jack Reacher har alltid vært svak for en dame i nød. Alle bøkene om Jack Reacher kan leses uavhengig av hverandre. Lee Child på 7. plass i ny kåring: VERDENS MEST SUKSESSRIKE SPENNINGSFORFATTERE - Top 10 Criminal Masterminds, Daily Mail (2013) "I løpet av få år har Child etablert seg som en av Storbritannias mest suksessrike kommersielle romanforfattere ... Full av kjapp, glitrende dialog, et nervepirrende ambivalent plott, og evnen til å tvinge leserne videre - dette føles som Childs gjennombrudd inn i megaselger-klassen. Så god er han." Daily Mail "Den britiske Lee Child er blitt mer amerikansk enn de innfødte ... En velkomponert fortelling om snusk og dobbeltspill, med et medrivende persongalleri ... Childs hovedperson er en klassisk helt" The Times "Reacher er en helt av den gamle ville vesten-skolen: En fryktløs og snarrådig solospiller som følger sin egen moralske kodeks og er stolt over aldri å ha drept en mann som ikke fortjente å dø ... Forfatteren har total kontroll over sitt kompliserte plott, og har produsert nok en ordentlig pageturner." Sunday Telegraph "Hvis du liker thrillere fullpakket med action, med et pent stykke plottarbeid på kjøpet, er dette boken for deg." Irish Times "Stor, slagkraftig actionkunst ... Lutrende saker levert med eksperthånd." Literary Review

Den vesle datteren hennes blir holdt under konstant oppsikt gjennom en riflekikkert. Vi blir dratt med på en lang voldsferd som fortoner seg som det rene marerittet for det unge offeret og vitnet Jim. Han tar opp en haiker som viser seg å være en kaldblodig morder som vil ha Jim som vitne til sine ugjerninger.

En svensk mann bestemte seg for å ha det litt moro med moren sin da han kom uanmeldt tilbake til Sverige, etter å ha vært på reise i Sør-Amerika. Haikeren (BOK) Lee Child. Del 119 00 Veil.

RELATERTE BØKER