Forfulgt ; Blodspor i nord

Forfulgt ; Blodspor i nord - Jackson Cole, T. Lund | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jackson Cole, T. Lund
DIMENSJON
3,16 MB
FILNAVN
Forfulgt ; Blodspor i nord.pdf
ISBN
8990679522795

BESKRIVELSE

Forfulgt: En bande herjer i områdene rundt den lille byen Marshall, og Walt Slade er på vei for å rydde opp. Underveis finner han en død mann i en drivende båt, med en kniv i ryggen og en død slange rundt halsen. Da en trehugger dør mens han feller et tre som er rigget til med dynamitt, har Slade plutselig mer enn én mistenkt å hanskes med.Blodspor i nord: I den nedbrente hytta til indianeren Charley Crow finner Tim Malone fra Revillion Handalskompani en død mann. Det viser seg å være sersjant Connor fra Det ridende politiet, myrdet. Ne verre kunne ikke hende i Nordlandet. Og hvor var Charley Crow.

Asterix olympisk mester. Slik former du kroppen; med styrketrening og kosthold.

Bakir Ahmethodzic var 12 år da han i 1993 kom til Norge som flyktning fra krigen i Bosnia. Granatregnet som blir skildra i novella, var ett av de første bombeangrepa han opplevde under krigen.

RELATERTE BØKER