Enken

Enken - Fiona Barton | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fiona Barton
DIMENSJON
9,8 MB
FILNAVN
Enken.pdf
ISBN
9496469640835

BESKRIVELSE

Smart, realistisk og skremmende!Jean Taylor er enken etter Glen Taylor. Han ble anklaget, men aldri dømt for, kidnapping og drap av en to år gammel pike. Da Glen blir påkjørt av en buss og dør, står Jean igjen som det eneste sannhetsvitnet. Den sørgende enken blir nedringt av journalister, som vil høre historien hennes.Var ektemannen skyldig i det grusomme han ble beskylt for? Og hva visste hun egentlig? Nå når hun endelig er fri, hvilken historie velger hun å fortelle?Britiske Fiona Barton - erfaren journalist som i en årrekke har skrevet for Daily Mail og andre store britiske aviser - har truffet blink med denne debutromanen. Enken er en snedig fortalt psykologisk thriller som et samlet britisk pressekorps har gitt glimrende anmeldelser!

Den sørgende enken blir nedringt av journalister, som vil høre historien hennes. Enken innrømmer «hemmelig» pengestøtte Får 200 dollar i måneden fra norsk stiftelse. OSLO/KISANGANI (VG Nett) Enken etter den drepte sjåføren Abedi Kasongo innrømmet i retten i dag at hun ... I Enken bærer et kvelende ekteskap og løgner som mann og kone forteller hverandre og seg selv spenningen på gullstol fra start til mål.

Paret skal ha vært skremt av aggressiv roping og banning fra naborommet ut i nattetimene. I Enken bærer et kvelende ekteskap og løgner som mann og kone forteller hverandre og seg selv spenningen på gullstol fra start til mål. Fiona Barton vever et intrikat mønster, der mennesker bedrar og blir bedratt, men først og fremst bedrar de seg selv.

RELATERTE BØKER