Den forrige jenta

Den forrige jenta - JP Delaney | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
JP Delaney
DIMENSJON
10,86 MB
FILNAVN
Den forrige jenta.pdf
ISBN
3654314013321

BESKRIVELSE

Jane flytter inn i en minimalistisk hi-tech bolig i London. Hun oppdager snart at Emma, den forrige leietakeren, døde under tragiske omstendigheter. Finnes ikke det vel mange likheter mellom Emma og Jane? Etter hvert som Jane utforsker husets historie følger hun ubevisst de samme mønstrene, gjør de samme valgene, krysser veier med de samme folkene og opplever den samme snikende frykten som kvinnen før henne.«Spenningen bygger seg langsomt opp til et knusende høydepunkt. En virkelig smart thriller.»Daily Mail «Sylskarp, skremmende og smart - en psykologisk thriller med perfekt toneleie.»Lee Child

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Den forrige jenta av JP Delaney (ISBN 9788202569082) hos Adlibris.com.

pris: 179,-Spar: 20,-Jane flytter inn i en minimalistisk hi-tech bolig i London. Hun oppdager snart at Emma, den forrige leietakeren, døde under tragiske omstendigheter.

RELATERTE BØKER