Den elektriske gitarboka 2

Den elektriske gitarboka 2 - Sølvin Refvik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sølvin Refvik
DIMENSJON
10,11 MB
FILNAVN
Den elektriske gitarboka 2.pdf
ISBN
1984375532916

BESKRIVELSE

Den Elektriske Gitarboka 2 av Sølvin Refvik passer for deg som har spilt en stund og som ønsker nye utfordringer for å bli bedre på gitaren. Det kan være en stor fordel om du har spilt deg gjennom låter og øvelser i Den Elektriske Gitarboka 1 før du begynner med denne boka, og mange av øvelsene bygger videre på stoff som finnes i bok 1. Du kan bruke Den Elektriske Gitarboka til selvstudium, sammen med lærer eller andre som er interessert i å lære mer om gitarspill. En viktig del av Den Elektriske Gitarboka er de vedlagte CD-ene. Øv inn låter og spillestoff sammen med CD og forsøk å få gitarspillet ditt til å ble en del av den musikalske helheten. Boka er spiralinnbinding, noe som gjør den praktisk og jobbe med.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Den Elektriske Gitarboka 2 passer for deg som har spilt en stund og som ønsker nye utfordringer for å bli bedre på gitaren. Det kan være en stor fordel om du har spilt deg gjennom låter og øvelser i Den elektriske gitarboka 1 før du begynner med denne boka, og mange av øvelsene bygger videre […] Den elektriske gitarboka 1 lærebok i samspill og imrovisasjon for gitarister,med noter, tabulator og akkord-diagrammer Sølvin Refvik.

Innbundet. Gratis frakt Gratis frakt over 299 kr; Pris.

RELATERTE BØKER