Den elektriske gitarboka 2

Den elektriske gitarboka 2 - Sølvin Refvik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sølvin Refvik
DIMENSJON
5,92 MB
FILNAVN
Den elektriske gitarboka 2.pdf
ISBN
6864655958850

BESKRIVELSE

Den Elektriske Gitarboka 2 av Sølvin Refvik passer for deg som har spilt en stund og som ønsker nye utfordringer for å bli bedre på gitaren. Det kan være en stor fordel om du har spilt deg gjennom låter og øvelser i Den Elektriske Gitarboka 1 før du begynner med denne boka, og mange av øvelsene bygger videre på stoff som finnes i bok 1. Du kan bruke Den Elektriske Gitarboka til selvstudium, sammen med lærer eller andre som er interessert i å lære mer om gitarspill. En viktig del av Den Elektriske Gitarboka er de vedlagte CD-ene. Øv inn låter og spillestoff sammen med CD og forsøk å få gitarspillet ditt til å ble en del av den musikalske helheten. Boka er spiralinnbinding, noe som gjør den praktisk og jobbe med.

Sammenlign tilbud på gitarboka fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Gitarboka mi 1 kan brukes om du spiller for deg selv, sammen med en gitarlærer, eller sammen med venner. Du kan spille på akustisk eller elektrisk gitar, og du kan spille fingerspill eller med ... Rumba med Gunn (1-2-3) 90 meters bakken.

Med noter, tabulator og akkord-diagrammer. Har ordforklaringer og låtregister.

RELATERTE BØKER