Alvhild

Alvhild - Karl Hoff | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karl Hoff
DIMENSJON
4,51 MB
FILNAVN
Alvhild.pdf
ISBN
2410399701798

BESKRIVELSE

Hørespillet "Alvhild" ble i 1992 tildelt Prix Italia 92 i kategorien Radio Drama, i konkurranse med hørespill fra hele verden. Alvhild, en kvinne fra Oslo østkant, er tilsynelatende en kvinne som alle andre. Men ethvert menneske har sin egen skjebnevei. Og det er denne veien Alvhild nå går om igjen, i tanker og minner, mens hun i det ytre befinner seg på et aldershjem, og ved veis ende. "Alvhild" er et slags skriftemål, og samtidig en studie i såvel menneskelig fornedrelse som verdighet.

Alvhild har 12 jobber oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Alvhilds forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter. Alvhild Hedstein (født Gjerpe 28.

Utbredelse. Tabellen nedenfor gir en detaljert oversikt over populariteten til kvinnenavnet Alvhild i noen av ... Vis Alvhild Hedsteins profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk.

RELATERTE BØKER