Satan trekker av ; En døende by

Satan trekker av ; En døende by - Marshall Grover | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marshall Grover
DIMENSJON
6,14 MB
FILNAVN
Satan trekker av ; En døende by.pdf
ISBN
9323080743956

BESKRIVELSE

Satan trekker avCraig var kommet til penger ved å gifte seg med Sarina, eieren av en av Nevadas største rancher. Nå streber en snikskytter ham etter livet, og Big Jim er kommet til ranchen for å beskytte ham. Men hjernen bak den uhyggeligste drapsplanen Big Jim har opplevd, vet å føre ham bak lyset. I første omgang ... En døende byByen Cornerstone er i ferd med å gå under. Voldtekt, drap og plyndring er en del av dagens orden. Lovens vokter er hjelpeløs, for byens egentlige hersker er Clay Barringer, den legendariske banditten som avisene østpå har utropt til helt. Så kommer Big Jim til byen. Han har ikke noe til overs for banditter, og han tror heller ikke på romantiske legender.

44 000 dødsfall. 40 % dør i sykehus, 40 % i syke- eller aldershjem, og 15 % dør hjemme. Satan's Slaves er på mange måter en klassisk demonhistorie, som for oss blir eksotisk og oppleves annerledes fordi den er satt til et hus i Indonesia.

Ingeborg Arvola Neiden 1970. Pris 179,-5% bonuskroner.

RELATERTE BØKER