Botticellis hemmelighet

Botticellis hemmelighet - Marina Fiorato | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marina Fiorato
DIMENSJON
5,43 MB
FILNAVN
Botticellis hemmelighet.pdf
ISBN
4606404673380

BESKRIVELSE

Vidunderlig frisk og levende, med en herlig respektløs heltinne er Botticellis hemmelighet en mesterlig kombinasjon av historisk intrige og romantisk eventyr. I det fargerike 1400-tallets Italia møter vi den unge og vakre Luciana Vetra, som arbeider som modell på deltid og hore på heltid. Når hun blir spurt om å stå modell som gudinnen Flora i Sandro Botticellis maleri La Primavera, samarbeider hun gjerne - helt til kunstneren plutselig sender henne på dør uten betaling. Hun blir fornærmet og stjeler en uferdig versjon av maleriet - men det går ikke lang tid før hun finner ut at noen er villig til å drepe henne for å få det tilbake.

Wish Utdrag. Midnattsrosen Lucinda Riley 179,-159,- Kjøp Botticellis hemmelighet fra Bokklubber Den unge og vakre Luciana Vetra arbeider som modell på deltid og hore på heltid.

helt til kunstneren plutselig sender henne på dør uten betaling. Kjøp Botticellis hemmelighet fra Bokklubber Vidunderlig frisk og levende, med en herlig respektløs heltinne er Botticellis hemmelighet en mesterlig kombinasjon av historisk intrige og romantisk eventyr. I det fargerike 1400-tallets Italia møter vi den unge og vakre Luciana Vetra, som arbeider som modell på deltid og hore på heltid. Sandro Botticelli var en florentinsk maler.

RELATERTE BØKER