Yahya Hassan 2; dikt

Yahya Hassan 2; dikt - Yahya Hassan | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yahya Hassan
DIMENSJON
5,75 MB
FILNAVN
Yahya Hassan 2; dikt.pdf
ISBN
6247125813135

BESKRIVELSE

Dansk-palestinske Yahya Hassan (f.1995) brakdebuterte i 2013, og ble over natta en av vår tids mest kontroversielle poeter, kun 18 år gammel. Den selvbiografiske debuten «YAHYA HASSAN» beskrev en kriminell oppvekst full av vold og svik i et belastet innvandrermiljø i Århus. Dikterens oppgjør med foreldregenerasjonens innvandrere førte til at han ble angrepet på gata og mottok så mange drapstrusler at han ble satt under kontinuerlig politibeskyttelse. Nå er endelig oppfølgeren her! I «YAHYA HASSAN 2» er han enda mer personlig enn tidligere, og det er nettopp temaer som vold, narkotika, fengselsopphold og galskap som preger den nye samlingen.

En poesi uten sikkerhetsnett, skrevet av en dikter som tok større sjanser enn de fleste. Arne Hugo Stølan, VG Terningkast 5 Yahya Hassan slo gjennom med et brak i 2013 med den selvbiografiske diktsamlingen «Yahya Hassan».

Andersen Skolen i Vollsmose i en nyinnkjøpt, rustrød skjorte. TV 2 og DR sender direkte fra opplesningen og debatten med beboerne.

RELATERTE BØKER