Rop møter lys

Rop møter lys - Knut Arild Melbøe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Arild Melbøe
DIMENSJON
9,17 MB
FILNAVN
Rop møter lys.pdf
ISBN
2124373858442

BESKRIVELSE

Boken inneholder skuespillene Gallionsfiguren og Lysskipet.

Huden er vår innpakning, synlig for alle. Evolusjonen har gitt oss fargenyanser fra svart til hvitt, tilpasset til det beste for oss etter hvor vi bor.

Et kjøretøy kan bare vise hvitt lys foran unntatt ved nettopp revers.Ryggelys (baklys) - Dine baklys og ryggelys, to lys med røde lys som lyser opp samtidig som dine halv-, hel- og parkeringslys.Blinklys (Blinklys) - Er oransje blinkende lys og er vanligvis bak, foran og på siden av bilen. Mange personer med samtidig rus- og psykisk lidelse (ROP-lidelse) opplever å falle mellom to stoler. - Helsetjenesten er ikke innrettet for denne gruppen, men vil helst ha pasienter som finner frem til riktig behandling selv, sier Lars Lien, som er leder for Nasjonal ROP-tjeneste. Dersom vi vet hvilke personer som mest sannsynlig vil utvikle ROP-lidelser, kan vi også bedre identifisere og behandle dem.

RELATERTE BØKER