Lotte-Loppe; for sånn er det å ha ADHD

Lotte-Loppe; for sånn er det å ha ADHD - Gro Merete Grønvold Eilertsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Merete Grønvold Eilertsen
DIMENSJON
4,13 MB
FILNAVN
Lotte-Loppe; for sånn er det å ha ADHD.pdf
ISBN
6334863275441

BESKRIVELSE

Lotte er åtte år, og på mange måter akkurat som alle andre jenter på åtte. Det er bare en liten ting - en liten loppe som av og til fyller hele Lotte. Boken om Lotte-Loppe gir et innblikk i utfordringene et barn møter når tankene hopper og spretter, samtidig som det stadig stilles krav fra venner, foreldre og skole. De fleste har hørt om ADHD, men vet vi egentlig hva det vil si å ha konsentrasjonsvansker? .Det er vanskelig å være Lotte når Lotte-Loppe våkner. Da kommer det stadig nye tanker i hodet. Nye tanker, nye ideer, nye ting å gjøre. Hva var det egentlig jeg skulle nå? Jeg glemmer så lett når Loppe-Lotte lager liv." Boken er rettet mot barn som har ADHD - deres foreldre, søsken, venner og klassekamerater. Den er også full av påminnere og informasjon til voksenpersoner, og like nyttig for poliklinikken, kontaktpersonen i PPT, barnehagen og skolen. Boken gir en lett innføring i diagnosen, og er et godt utgangspunkt for den gode samtalen med barn om temaet. Erfaring tilsier at åpenhet rundt diagnoser er viktig - spesielt viktig når det kommer til ADHD, som for mange er en svært synlig tilstand. .Lotte-Loppe - for sånn er det å ha ADHD" er et bidrag til arbeidet med å bygge ned fordommer og øke forståelse og aksept - både hos voksne og barn.

Hodet fylles av tanker om edderkopper, fly, søppelbiler og skyer. Det er ikke plass til en tanke til.

Sendes innen 5-7 virkedager. Kjøp boken Lotte-Loppe; for sånn er det å ha ADHD av Gro Merete Grønvold Eilertsen (ISBN 9788282161442) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER