Knutsen & Ludvigsen

Knutsen & Ludvigsen - Gustav Lorentzen, Øystein Dolmen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gustav Lorentzen, Øystein Dolmen
DIMENSJON
9,27 MB
FILNAVN
Knutsen & Ludvigsen.pdf
ISBN
6263355350624

BESKRIVELSE

Knutsen & Ludvigsen har vært nordmenns favoritter gjennom flere generasjoner. Nå er de populære sangene deres samlet for første gang i en bok. Her finner du samtlige tekster fra duoen, med noter og besifring, og med morsomme fortellinger om sangenes tilblivelse. Boka er gjennomillustrert med Øystein Dolmens gøyale tegninger, som vi kjenner godt fra platene til Knutsen & Ludvigsen.

Det er ikke bra for tenner, det er best vi tar den selv. Kanskje kommer kongen, i en bil med stram sjåfør.

They had several #1 hits, including "Grevling i taket", "Hallo! Knutsen og Ludvigsen har slått seg ned i en tunnel i mangel av et bedre sted å bo. Men dette er imot samfunnets regler, og snart melder seg både myndighetene og andre som krever respekt for loven.

RELATERTE BØKER