Julequiz

Julequiz - Marit O. Bromark | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit O. Bromark
DIMENSJON
5,20 MB
FILNAVN
Julequiz.pdf
ISBN
9090897384468

BESKRIVELSE

Juleferien er reddet! Boken inneholder 1000 spørsmål og svar, og har egne spørsmål til voksne og barn.Her finnes det spørsmål innen mange ulike kategorier, og det er noe for enhver smak.Boken har også en egen del om julen med spørsmål om juletradisjoner, julemat, julefilmer, julesanger og jul generelt. Her kan du teste kunnskapene dine. Mye moro for hele familien gjennom hele julen!

Arranger en morsom julequiz med venner og familie. Her finner du spørsmålene som passer like godt til julebordet, familieselskapet eller til romjulskosen foran peisen.

Du kan også springe quizzen over og straks få svar på de 10 spørgsmål til julen og dens traditioner ved at læse videre herunder. 1. Vi har sendt en e-post til som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt.

RELATERTE BØKER