Kriminologi

Kriminologi Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,40 MB
FILNAVN
Kriminologi.pdf
ISBN
8364711081844

BESKRIVELSE

Denne boka tilbyr en bred innføring til kriminologifaget. Kriminologi tilbyr en grunnleggende introduksjon til hovedtemaer i faget, og inneholder kapitler om kriminologiens historie og kunnskapskilder; lovbrudd, lovbrytere og ofre; politi, straff, fengsel og alternativer til straff. Videre diskuteres tendenser som utfordrer den tradisjonelle kriminologiens rammer; særlig utviklingen av en mer grønn og global kriminologi. Boka retter seg først og fremst mot studenter i kriminologi og andre studier hvor kriminologi inngår, men vil være nyttig for alle som ønsker en bedre forståelse av utfordringer knyttet til kriminalitet og straff i dagens Norge. Bidragsytere: Sverre Flaatten, Katja Franko, Helen O. I. Gundhus, Vidar Halvorsen, Heidi Mork Lomell, Torbjørn Skardhamar, May-Len Skilbrei, Ragnhild Sollund, Thomas Ugelvik

Sendes senest i morgen. Kjøp boken Kriminologi (ISBN 9788215027067) hos Adlibris.com.

Det er registrert 51 relaterte studier, og det finnes 1 relatert yrke til utdanningen KRIMINOLOGI (Bachelor). Les denne saken på UiOs nettsider. - les mer om noe av forskningen en kan se frem til i årene som kommer. Kriminologi 17 Produkter ; Pris.

RELATERTE BØKER