Hva kan jeg fortelle deg om selektiv mutisme?

Hva kan jeg fortelle deg om selektiv mutisme? - Maggie Johnson, Alison Wintgens | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maggie Johnson, Alison Wintgens
DIMENSJON
4,85 MB
FILNAVN
Hva kan jeg fortelle deg om selektiv mutisme?.pdf
ISBN
8230276292754

BESKRIVELSE

Denne boken handler om selektiv mutisme, en tilstand som er assosiert med sosial angst og beskriver barn og unge som er konsekvent tause i bestemte sosiale situasjoner selv om de kan snakke, og gjør det i andre situasjoner. Hva er selektiv mutisme? Hvordan føles det å ha det? Hva kan man gjøre for hjelpe et barn som har selektiv mutisme i klasserommet? Hvordan kan vi skape et trygt og godt miljø tilpasset barn med selektiv mutisme? Dette er noen av spørsmålene du får svar på i denne boken. Boken er lett å lese og av høy faglig kvalitet. Den kan brukes som en fellesskapsbok for voksne og barn. Teksten er enkel nok til at barn fra 7 til 15 år kan lese den på egen hånd.

ISBN 9788244621571 Utgitt 2013, Myk perm. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Selektiv mutisme (SM) er en sjelden tilstand der barn og unge konsekvent ikke snakker i visse sammenhenger.

Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Selektiv mutisme (SM) er en sjelden tilstand der barn og unge konsekvent ikke snakker i visse sammenhenger. Barna er oftest tause i barnehagen eller på skolen, mens de snakker med sin nærmeste familie i hjemmet.

RELATERTE BØKER