Hjerteforeldre

Hjerteforeldre - John M. Gottman, Joan Declaire | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John M. Gottman, Joan Declaire
DIMENSJON
12,77 MB
FILNAVN
Hjerteforeldre.pdf
ISBN
9712003625774

BESKRIVELSE

«Hjerteforeldre» presenterer dr. John Gottmans oppsiktsvekkende forskning om foreldre og barn. Den viser at det du gjør som mamma eller pappa i de kritiske øyeblikkene er med på å bestemme hvor barna dine ender opp sosialt, helsemessig, emosjonelt og karrieremessig.Basert på professor Gottmans epokegjørende forskning gjennom mer enn 40 år, og ellers nyere forskning innen utviklingspsykologi, beskriver boken hva som skal til for å bygge barnas selvtillit og styrke og støtte dem på alle livets områder. Denne boken viser at det er én foreldreaktivitet som har spesielt stor betydning. Metoden er enkel å lære, og er tatt i bruk av foreldre, lærere og omsorgspersoner. Dette er boken voksne ikke kan gå glipp av. En unik håndbok for foreldre med barn i alle aldre!

Flere og flere land nekter å være søppeldynger. I «Hjerteforeldre» beskriver John M. Gottman hva som skal til for å bygge barns selvtillit og styrke dem på alle livets områder.

Den viser at det du gjør som mamma eller pappa i de kritiske øyeblikkene er med på å bestemme hvor barna dine ender opp sosialt, helsemessig, emosjonelt og karrieremessig. Fra bakpå boken: Hjerteforeldre presenterer dr. John Gottmans oppsiktsvekkende forskning om foreldre og barn.

RELATERTE BØKER