God psykoterapi

God psykoterapi Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,45 MB
FILNAVN
God psykoterapi.pdf
ISBN
8056557813673

BESKRIVELSE

Hva er god psykoterapi? Hvem er den rette til å vurdere det? Og hva kreves av terapeuten for å tilby psykoterapi som er til hjelp?I "God psykoterapi. Et integrativt perspektiv" presenteres overordnede holdninger til hva som er kjernen i terapi som fungerer, basert på forskning og forfatternes egne erfaringer. Flere av forfatterne viser hvordan man kan integrere ulike teorier og ferdigheter i klinisk praksis: De tar oss med inn i terapirommets utfordringer, de forklarer hvordan de anvender ulike perspektiver, og de viser hvordan ulike forståelsesmåter gir grunnlag for ulike terapeutiske tilnærminger.

Dette er noe de fleste terapitilnærminger er opptatt av. Å se symptomene i sin sammenheng betyr blant annet å se dem ut fra klientens livsprosess, hendelser og erfaringer. I "God psykoterapi.

Terapeutene skal besørge et trygt klima i gruppen, men samtidig utfordre og anspore gruppen mot vanskelige tema og psykologisk utvikling, noe som ofte er både krevende og tungt. Meningsskaping - en diamant i psykoterapi Å finne hva som er virksomt i psykoterapi, kan sammenlignes med å lete etter diamanter, skriver Eva Dalsgaard Axelsen. Meld deg på nyhetsbrev fra Psykologisk.no Psykoterapi er en praksis som vitenskapsteoretisk sett føyer seg best inn under den hermeneutiske tradisjonen.

RELATERTE BØKER