Fra nei til ja

Fra nei til ja - Roger Fisher, William Ury, Bruce Patton | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roger Fisher, William Ury, Bruce Patton
DIMENSJON
4,93 MB
FILNAVN
Fra nei til ja.pdf
ISBN
8838823017521

BESKRIVELSE

Lær hemmeligheten bak vellykkede forhandlinger! Fra nei til ja er en moderne klassiker i forhandlingsteknikk som hjelper deg til å bli en bedre forhandler. Boken er basert på arbeidet til «The Harvard Negotiation Project», et høyt ansett samarbeid mellom Harvard University, Massachusetts Institute of Technology (MIT) og Tufts University. I prosjektet jobber forskere og praktikere med å studere alle nivåer av forhandlinger og konfliktløsning. De beste resultatene fra dette arbeidet presenteres i boken og gir leseren en forståelig universell metode for å nå gjensidig tilfredsstillende løsninger i forretninger og på andre områder. Fra nei til ja viser deg trinn for trinn hvordan du skal skille mellom problem og person rette oppmerksomheten mot interesser og ikke posisjoner arbeide sammen for å finne kreative og rettferdige alternativer mestre en forhandlingssituasjon med enhver part og på ethvert nivå Boken lærer deg hvordan du oppnår avtaler som gagner begge parter, og hvordan du unngår vanlige feil som stillingskrig, personangrep og subjektive kriterier.Fra nei til ja er en oversettelse av den tredje utgaven av bestselgeren Getting to yes.Sagt om boken«Egenskapene til en god forhandler må læres og utvikles over tid. Kunnskap om forhandlingsteknikk må derfor ikke undervurderes. Denne boka er et svært nyttig verktøy i så henseende.»Hanne Inger Bjurstrøm, special envoy for climate, tidligere arbeidsminister og sjefsforhandler i UNFCCC.«Vil du bli en bedre forhandler, finnes det neppe noe bedre sted å begynne enn med denne klassikeren. Fra Nei til ja tar deg gjennom de grunnleggende skritt for å fremme egne interesser, ta vare på relasjoner og gjøre de beste avtaler i dine private og profesjonelle forhandlinger.»Sverre Blandhol, professor ved det juridiske fakultet, Universitetet i Oslo og mekler og rådgiver i Palatin as

Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Videre organiserte nei-siden i Arbeiderpartiet nettverket Sosialdemokrater Mot EU, mens Pøbler Mot Unionen var et mer fargerikt innslag, som lanserte slagord som «Det er nok bønder i byen», «Ja til etnisk rot, nei til EU» og «EU er et helvete - satanister for EU». Fra Nei til Ja 18.11.2016. Forsiden; Blog "Jeg får stadig forespørsler om investeringer, og jeg oppleves nok som kjedelig og sidrumpet når jeg sier nei.

Boken er basert på arbeidet til «The Harvard Negotiation Project», et høyt ansett samarbeid mellom Harvard University, Massachusetts Institute of Technology (MIT) og Tufts University. Bildet over er fra en av de siste nei til EU-markeringene før Norges andre EU-avstemning, som ble avholdt den 28. november 1994.

RELATERTE BØKER