MI - motiverende samtaler; en praktisk håndbok for helse- og omsorgssektoren

MI - motiverende samtaler; en praktisk håndbok for helse- og omsorgssektoren - Barbro Holm Ivarsson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Barbro Holm Ivarsson
DIMENSJON
5,75 MB
FILNAVN
MI - motiverende samtaler; en praktisk håndbok for helse- og omsorgssektoren.pdf
ISBN
3876049198156

BESKRIVELSE

Motiverende samtaler, MI, er en evidensbasert samtalemetode som passer i alle sammenhenger der man ønsker å få god kontakt, forstå og samarbeide med en person eller å stimulere personen til å endre sin atferd. I denne praktiske håndboken presenteres MI på en enkel og oversiktlig måte. Leseren får en grunnleggende forståelse av metoden og hvordan den kan tilpasses den enkeltes situasjon. MI kan brukes i mange sammenhenger innenfor helse- og omsorgssektoren, ikke minst innenfor livsstilsendring. Bokens eksempler er hentet fra virkelige situasjoner der man ønsker å motivere noen til blant annet å slutte å røyke å redusere alkoholinntaket å endre matvaner å bli mer fysisk aktiv. Denne utgaven er vesentlig utvidet. Den har et nytt kapittel som beskriver bruk av MI i samtale med mennesker som av ulike grunner har vansker med å forstå og kommunisere, og en ny del som tar for seg samtaler med personer med psykiske lidelser. Boken er oppdatert og tilpasset den pedagogiske fremstillingen av MI som W.R. Miller og S. Rollnick har introdusert.

Barbro Holm Ivarsson (hefte på norsk) MI - motiverende samtaler: en praktisk håndbok for helse- og omsorgssektoren. Barbro Holm Ivarsson (hefte på norsk) MI - motiverende samtaler: en praktisk håndbok for eldreomsorgen Barbro Holm Ivarsson (hefte på norsk) MI - motiverende samtaler: en praktisk Kjøp MI - motiverende samtaler fra Bokklubber Motiverende samtaler, MI, er en evidensbasert samtalemetode som passer i alle sammenhenger der man ønsker å få god kontakt, forstå og samarbeide med en person eller å stimulere personen til å endre sin atferd. MI - motiverende samtaler (Heftet) av forfatter Barbro Holm Ivarsson.

motiverende samtaler. En praktisk hĂĽndbok for helse- og omsorgssektoren.

RELATERTE BØKER