Knophs oversikt over Norges rett

Knophs oversikt over Norges rett - Ragnar Knoph | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnar Knoph
DIMENSJON
9,66 MB
FILNAVN
Knophs oversikt over Norges rett.pdf
ISBN
9890165509222

BESKRIVELSE

KNOPHS OVERSIKT OVER NORGES RETT ble utgitt for første gang i 1934, og har i dag en unik posisjon innen norsk juridisk litteratur. Boken gir en fyldig oversikt over alle sentrale juridiske områder, både for jusstudenter og alle andre som ønsker en innføring i norsk rett.HARALD IRGENS-JENSEN er redaktør for denne 15. utgaven av boken. Han er førsteamanuensis ved Det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo.RAGNAR KNOPH ble professor ved Det juridiske fakultet i Oslo i 1922, bare 27 år gammel. Frem til sin død i 1938 markerte han seg som en av Nordens fremste rettsvitenskapsmenn. Han skrev i forordet til bokens 1. utgave, august 1934: «Den nye studieordningen for juristene som blev vedtatt ifjor, skal ta til å virke i høst. Den forutsetter at studentene ved begynnelsen av studiet får en oversikt over gjeldende norsk rett som ikke er for knapp og skjematisk. En slik oversikt er det denne boken vil gi.»

ISBN 9788215014067, 2009, Kåre Lilleholt, Ragnar Knoph, Johs Andenæs . Fra 100,-Kjøp Selg.

Boken gir en fyldig oversikt over alle sentrale juridiske områder, både for jusstudenter og alle andre som ønsker en innføring i norsk rett. Knophs Oversikt over Norges Rett. 4.

RELATERTE BØKER