Dødsgruven ; Kruttrøyk ved Spanish Rock

Dødsgruven ; Kruttrøyk ved Spanish Rock - J.D. Hardin | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.D. Hardin
DIMENSJON
9,73 MB
FILNAVN
Dødsgruven ; Kruttrøyk ved Spanish Rock.pdf
ISBN
1848896071896

BESKRIVELSE

DødsgruvenRaider har fått i oppdrag å bringe to kvinner og et verdifullt sølvservise trygt fram til Nevada. Dette skal vise seg å bli litt av en utfordring, for en gjeng mormonere raner toget hans, klienten hans tilbyr ham en halv million dollar for å ta livet av kona si - og hun tilbyr ham det samme for å ta livet av mannen sin!Kruttrøyk ved Spanish RockProfessor Ashley og hans vakre datter Genevive kan takke de to kjappe Pinkerton-detektivene for at de er i live. Far og datter er på jakt etter en skatt som befinner seg midt i et indianerreservat som er under ledelse av den korrupte señor Magrue. Men de to Pinkerton-mennene lar seg ikke stoppe, og spesielt Doc har ingen planer om å ende sine dager ved Spanish Rock - til det har han altfor mye uoppgjort med den varmblodige Genevive.

Hardin. Les Budbringeren boken i PDF, ePUB, MOBI format på fondueoost.nl nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Gert Nygårdshaug.

Postadresse: 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: + 47 21 61 65 00 Organisasjonsnummer: 948 061 937 cs01vvbr8x9yh - Last ned og les Cecilie Lønn bok Opp og fram! i PDF, EPub, Mobi, Kindle online. Gratis Opp og fram! bok av Cecilie Lønn.

RELATERTE BØKER