Stille vitne

Stille vitne - Viggo Johansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Viggo Johansen
DIMENSJON
5,70 MB
FILNAVN
Stille vitne.pdf
ISBN
2034754993939

BESKRIVELSE

Stille vitne er en praktisk veiledning i mindfulness. Boken tar utgangspunkt i mindfulness som en levende visdomstradisjon, og viser hvordan veien til vårt eget indre er åpen for alle. Det moderne mennesket har mistet kontakten innover og kjemper desperat for å finne mening, ro og genuin livsglede. Denne boken gir deg en detaljert beskrivelse av øvelser som har vært testet i mer enn 2500 år, og som har transformert livene til millioner av mennesker. Livsglede er vår naturlige tilstand, men krever et fleksibelt sinn for å vise seg. Mindfulness er en måte å trene denne fleksibiliteten på. Viggo Johansen har hovedfag i filosofi ved Universitetet i Oslo samt 3 års videreutdannelse i kognitiv terapi ved Sct. Hans Hospital i Roskilde, Danmark. Han har 22 års erfaring med mindfulness meditasjon. Fire av disse årene levde han som buddhistmunk (1994 - 1998). Siden 2006 har han jobbet med endringsprosesser i grupper og med enkeltpersoner over hele Europa. Viggo har skrevet boken Indre stillhet - Å leve mindfulness. Boken går tilbake til kjernen av mindfulness meditasjon som en kontemplativ praksis knyttet til visdom.

Det samme gjelder som den klare hovedregel også for et vitne som politiet ønsker å avhøre. Men både om du er innkalt til avhør som vitne eller mistenkt, så må du møte opp hos politet og fortelle dem personlig at det ikke er ønskelig å avgi forklaring.

Men en av grunnpilarene i rettsstaten er jo at folk stiller som vitner når de blir bedt om det? Mener du at alle skal stå fritt til å gjøre det samme i alle saker de ser seg tjent med ikke å vitne i? — Når man har vært vitne til en straffbar handling, bør man stille. Mange vil en eller flere ganger i livet oppleve å måtte vitne i en rettssak. Her får du en oversikt over de viktigste reglene som gjelder for vitner i straffesaker.

RELATERTE BØKER